Pasangan Melayu Tayang Aksi Meraba Dalam Tren

.

Tudiaa! Orang sekarang ni dah tak ada rasa malu lagi nak tayang perangai sumbang dorang di khalayak ramai! Bila dorang terasa nak ‘mengawan’, selamba badak dorang jer ‘mengawan’ tanpa segan silu.. Tak kira lah tempat tu di penuhi orang ramai atau pun tidak, dorang bukannya nak kisah..

Itulah yang dilakukan pasangan Melayu tak tahu malu di atas tu! Korang lihat jer aksi memalukan yang ditunjukkan oleh pasangan tu, perangai sumbang itulah yang sering ditunjukkan sesetengah orang zaman sekarang..

Cer korang perhatikan gambar tu dengan jelas, tangan lelaki tu terletak kat mana yer?? Miss lihat gambar dorang pun, dah rasa geram dan nak bagi kaki jer kat dorang!

Baik punya tangan si lelaki tu ‘landing’ kat nenen minah tu, lagi tak boleh blah minah tu pun ‘sedap’ jer bila si lelaki buat macam tu.. Pasangan tu memang tak ada adab dan hormat keadaan sekeliling langsung, selamba jer dorang buat macam tu!

Kat dalam tren tu bukannya ada dorang berdua jer, dipenuhi dengan orang ramai pulak tu.. Kat situ juga dorang nak berkasih sayang, bengong betoii! Lelaki yang berada di belakang pasangan tu pun, Miss lihat semacam jer reaksi dia..

Agaknya dia pun ‘terangsang’ dengan gelagat pasangan tu, korang lihat jer lah cara dia memandang minah tu macam mana.. Tapi Miss bukan nak cari salah lelaki tu, ni salah pasangan sengal tu!

Itu ke cara si boyfriend nak ‘protect’ si girlfriend, kononnya takut orang lain mengambil kesempatan ke atas girlfriend dia dalam keadaan sesak macam tu! Miss nampak dia jer yang mengambil kesempatan..

Aksi pasangan tu telah menarik perhatian penumpang dalam tren tu hingga ada seorang individu merakam aksi memalukan dorang! Haishh! Memalukan bangsa dan agama jer lah pasangan ‘monyet’ ni! Buruk betoii perangai! - MissHana/Utaranews.com

0 Response to "Pasangan Melayu Tayang Aksi Meraba Dalam Tren"

Post a Comment