SYURGA KASANOVA!!! VIDEO: ‘Jamuan Istimewa’ Untuk Pelanggan Urut Kaki Lelaki. SIAPA YANG LENGUH-LENGUH BADAN TU BOLEH LAH DATANG SINI... Amoi Cantik Kerja Urut Kaki

.
SYURGA KASANOVA!!! VIDEO: ‘Jamuan Istimewa’ Untuk Pelanggan Urut Kaki Lelaki. SIAPA YANG LENGUH-LENGUH BADAN TU BOLEH LAH DATANG SINI...Seperti kita ketahui pusat urut kaki bercambah bagai cendawan di sekitar Lembah Klang terutama Bukit Bintang.

Sesetengah pusat urut ini diketahui ada aktiviti songsang ditawarkan di sebaliknya tapi masih banyak juga yang menawarkan khidmat urutan semata-mata.

Tapi walau pun dikatakan tidak menyajikan khidmat ‘plus+plus’, sesetengah pusat urut ini mempunyai cara khas bagi memastikan pelanggan lelaki mereka pasti teringin mahu datang lagi.

Nak tahu kenapa?

Jadi para isteri sekelian, kalau cik abang anda merungut kaki sakit dan katanya mahu ke Bukit Bintang untuk rawatan refleksologi kaki — cakap pada diorang tak payah! Balik rumah biar anda je kasi urut! 


Lihat apa yang berlaku selepas 10 MINIT AMAT MENGEJUTKAN!! LIHAT VIDEO DIBAWAH... PART II

0 Response to "SYURGA KASANOVA!!! VIDEO: ‘Jamuan Istimewa’ Untuk Pelanggan Urut Kaki Lelaki. SIAPA YANG LENGUH-LENGUH BADAN TU BOLEH LAH DATANG SINI... Amoi Cantik Kerja Urut Kaki "

Post a Comment