Termuat naik gambar wanita bgel ketika tulis status simpati ayah sakit di hospital

.

Tak senonoh betul perangai! Miss pada mulanya melihat gambar yang dimuat naik oleh mamat sengal tu, bersimpati dan sedih lah melihat bapak dia terlantar di hospital kerana sakit.. Siapa yang tak sedih kalau mak bapak terlantar sakit macam tu, betul tak?? Tapi yang menyakitkan mata tu, bila perhatikan betul-betul gambar yang dimuat naik tu..

Macam ada yang tak kena jer, rupanya ada pulak gambar yang tak sepatutnya dimuat naik sekali! Adoiii aiii! Nak beritahu bapak sedang sakit dan terlantar di hospital, dalam keadaan ‘sedih’ nak beritahu tu sampai tak perasan gambar yang tak ada kena mengena masuk sekali dalam gambar yang nak dimuat naik tu.. Macam bangang jer mamat ni!

Disebabkan ‘kecuaian’ dia, mamat ni dikritik pengguna sosial kaw-kaw.. Sesetengah tu menghentam mengatakan mamat tu gila seks.. Hah, tak pasal-pasal orang lain label dia gila seks.. Memang patut lah orang label dia macam tu, korang lihat lah sendiri gambar yang dimuat naik tu..

Gambar perempuan bertelanjang bulat baik punya posing seksi habis atas katil! Kalau lelaki gatal melihat gambar tu, sudah pasti berdarah hidung.. Apa-apa pun, ini lah padahnya kalau tak berhati-hati semasa memuat naik gambar di media sosial.. Korang kalau nak memuat naik apa-apa pun di media sosial perlu lah berhati-hati yer, jangan sampai korang pulak kena kecam!

Sumber: MissHana.

0 Response to "Termuat naik gambar wanita bgel ketika tulis status simpati ayah sakit di hospital"

Post a Comment