Nabila Huda kena ejek jual hotdog,!

.
02 dec 2014Terbaru, perihal foto anak rockers terkenal, Nabila Huda menjual sosej menjadi perbualan hingga disalah erti oleh peminatnya yang berfikiran ‘kuning’.@ sot,,!

Sayangnya dia, selalu diperhatikan oleh segelintir masyarakat kadangg-kala terlalu melampau hingga boleh menjatuhkan aib seseorang lebih-lebih lagi kepada artis.
 lebih-lebih lagi apabila segala tindakan, gerak-geri dan percakapan sentiasa menjadi perhatian.!

Ini berlaku apabila Nabila Huda jual Hotdog menjadi satu bahan ' ejekan ' lucah oleh peminatnya, sampai ada yang menulis kononnya Nabila sudah biasa memegang ‘hotdog’ Pak Hitam.

( gambar komen 'ejekan' Nabila dalam facebook,,! )
Screen-Shot-2014-11-30-at-10.52.43-PM
Screen-Shot-2014-11-30-at-1.13.06-AM
Ada pulak sampai dengan berani buat-buat bunyi dan mendakwa kononnya Nabila Huda tengahsyok pegang ‘hotdog’. Agak-agak la weh..sudahlah buat dosa mengata orang, ditambah pula dengan kata-kata yang mengaitkan makanan dengan dengan lucah. Memang tak boleh terimalah!.1Kesian Nabila Huda, yang terpaksa mendengar benda-benda yang tidak elok dan dikaitkan dengannya.Sepatutnya sokongla artis-artis tempatan kita yang rajin mencari wang lebih untuk hidup, bukannya mengcondemn tak habis-habis. 0 Response to "Nabila Huda kena ejek jual hotdog,!"

Post a Comment